Zoek
Sluit dit zoekvak.

Graafsche specialisten op het gebied van aan- en verkoop van woningen, hypotheken en verzekeringen

Door De redactie van Arenalokaal.nl
GRAVE – Dit jaargetijde is het juiste moment om uw woning weer wat extra gezelligheid te gaan geven, zeker met het oog op de herfst en wintermaanden. In ons vorige artikel over het Graafsche winkelgebied vertelden wij u over ‘Oktober-Woonmaand’ en lieten wij alle interieurwinkels de revue passeren. Over de woning zelf, en dan met name de aanschaf daarvan, is ook veel informatie in te winnen, bij twee dienstverleners die u vindt in de Rogstraat. Op het moment dat u besluit zich daarin te gaan verdiepen, is een goed advies en hulp van een makelaar en een financieel adviseur heel erg belangrijk. Loop dan eens binnen bij WOON Makelaars op nummer 6 en bij Vandemoss op nummer 42. (foto’s: @Tocomfy.nl)

Bent u op zoek naar een nieuwe woning of wilt u uw huidige woning verkopen? Dan staat het team van WOON Makelaars direct voor u klaar. Samen met u gaan ze het gesprek aan om tot de kern van uw woonwensen te komen. Daarna gaan ze graag voor u aan de slag om een passende koper voor uw huidige huis te vinden of de zoektocht naar een nieuwe woning te starten. En wilt u nog niet in alle openbaarheid uw woning verkopen, dan bieden zij onder meer het nieuwe initiatief Cirkl aan (www.cirkl.nl).

WOON Makelaars is meer dan een makelaar. Ze ontzorgen u graag van A tot Z. Is er extra hulp nodig om het huis verkoopklaar te maken, dan zijn zij er namelijk ook voor u met een netwerk van schilders, schoonmakers, boedelbedrijven, aannemers etcetera. Ook voor een (tijdelijke) huurwoning denken ze graag mee.

Zorgeloos uw verhuisplannen realiseren, daar staan ze voor. WOON Makelaars is dé Graafse makelaar en kent de gemeente Grave en omgeving op zijn duimpje. U kunt bij dit full-service NVM-kantoor terecht voor het kopen of verkopen, taxeren, huren of verhuren van een woning. U ervaart daar een hecht team met kennis van zaken en jarenlange ervaring in de woningmarkt in en rond Grave. De makelaar-taxateurs zijn gecertificeerd en volgen jaarlijks bijscholing om hun kennis actueel en op peil te houden.
Loop gerust binnen op Rogstraat 6. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17.30 uur en daarbuiten op afspraak. Dat kan ’s ochtends vroeg, in de avond en ook op zaterdag. Bij hen draait alles om tevreden klanten.

Graafsche Kadobonnen-actie
Tijdens de ‘Oktober-Woonmaand’ heeft WOON Makelaars een leuke actie. Wanneer u uw woning voor 1 november 2021 bij hen in de verkoop geeft, ontvangt u voor 250 euro aan Graafsche Kadobonnen. Voor meer informatie: 0486-420208 of www.woonmakelaars.nl.

Vandemoss AssurantiënVoor het regelen van uw bankzaken en voor een persoonlijk en deskundig advies op het terrein van hypotheken en verzekeringen bent u bij Vandemoss Assurantiën & Zelfstandig Adviseur van RegioBank Grave op het juiste adres.
Als onafhankelijk adviseur werkt Vandemoss Assurantiën samen met de bekende verzekeraars, zoals onder andere Nationale Nederlanden, NH van 1816, Aegon, Allianz, ASR, Arag, Das Rechtsbijstand, Goudse en Klaverblad. Op gebied van hypotheken werken zij samen met onder meer Florius, BLG hypotheken, Nationale Nederlanden, Aegon, RegioBank, ING Hypotheken en ASR Hypotheken. Zij maken voor u de vergelijking van de verschillende aanbieders in de markt. Het advies is objectief en gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Goed voor nu én met het oog op uw toekomst.

RegioBank
Vandemoss Assurantiën is een van de zelfstandige adviseurs van RegioBank. RegioBank heeft landelijk meer dan 500 kantoren en heeft al vijf jaar op rij de hoogste score ontvangen bij het panelonderzoek van de Consumentenbond. Met een algemene score van 9.7 blijkt dat de klant het zeer waardeert dat de RegioBank-adviseurs fysiek dichtbij zijn en alle mogelijkheden van internet gebruiken. Het kantoor werkt voornamelijk lokaal. Het snel even binnenlopen voor een vraag of advies is bij deze bank uniek te noemen. Voor informatie: 0486-421010 of www.vandemoss.nl.
Goed voor nu én met het oog op uw toekomst.

Eerder in het nieuws:

grave-depoort-restaurant
Stagiair Ties Keukens in Grave
grave-klinkerstraat-winkelend-publiek
grave-moederdag-top-25-geschenken
WVDSW-media-beeld-low
grave-marielle-huidinstituut
grave-stadje-aan-de-maas-pimbike-pim-verbeeten
grave-stadje-aan-de-maas-scharreleieren