Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe bedrijven openen de deuren in het centrum van Grave – 7 mei Open Zondag van 13 tot 17 uur

GRAVE | 24 april 2023 | gezien in ArenaLokaal

Er is weer veel nieuws te vertellen over ons Stadje aan de Maas. Wij gaan namelijk weer tal van nieuwe bedrijven verwelkomen in het Graafse centrum. #WINKELENINGRAVE

De populariteit van de Japanse sushi-gerechten zal in Grave toenemen met de komst van Sushi Eight aan de Klinkerstraat 7. Wij hopen snel de openingsdatum te kunnen geven. Spannend is ook de op handen zijnde opening van Boetiekhotel Nidum. Het intieme hotel heeft zes kamers die door diverse interieurontwerpers ingericht zijn. Het wordt dan steeds leuker voor toeristen om langer in en rond Grave te verblijven en het mooie Land van Cuijk te ontdekken.

Aan de Scheerestraat 18 vestigt zich binnenkort Vintage Living Grave, in de Klinkerstraat 27a wordt gewerkt aan een mooie nieuwe fietsenzaak en tot slot nadert de opening van een nieuwe kledingzaak genaamd Klik Plus op de hoek Hoofschestraat-Hoofdwagt. 

Nieuwe, oude bekende
Grave heeft inmiddels een nieuwe, oude bekende in de Rogstraat verwelkomd. In het pand op nummer 20 vind je sinds kort de mooie winkel van De Graafse Stylist. Hun unieke concept, waarbij zij hun klanten begeleiden van interieurontwerp tot uitvoering, is nu uitgebreid met een winkel waar zij hun collecties verkopen en waar je terecht kunt voor vragen.

Aan het woord is Liesette: “Samen met onze klant maak ik een plan voor een nieuw interieur, dit kan een kleuradvies tot een compleet verbouwingsplan zijn. Als het ontwerp naar wens is en de uitvoering gaat plaatsvinden, ontzorgen wij tot in detail. We meten en monteren zelf de gordijnen en zonwering, onze behanger plakt het behang wat is uitgezocht en onze schilder komt alles netjes op kleur brengen. In de afgelopen 23 jaar als interieurontwerper heb ik natuurlijk vele mensen geadviseerd en geholpen. De meest gestelde vraag na het presenteren van het uiteindelijke interieurplan was: ‘En wat nu?’. Dit heeft ons aan het denken gezet en hebben wij dit concept van Interieurontwerp & Realisatie ontwikkeld.”

Laagdrempelig
Als aanvulling op de werkzaamheden heeft De Graafse Stylist nu ook een winkel. Voor iedereen die graag zelf wil kijken, voor iedereen die alleen maar een beetje advies nodig heeft én voor iedereen die weet wat hij wil. Laagdrempelig en toegankelijk, zoals Cris en Liesette (foto) zelf ook zijn. Dus wil je je interieur laten schilderen? Zoek je gordijnen of zonwering? Of wil je misschien verbouwen maar weet je niet waar je moet beginnen? Loop binnen aan de Rogstraat 20 bij De Graafse Stylist.

Tip: 7 mei is er een Open Zondag in Grave. De moeite waard omdat je bij maar liefst 35 zaken terecht kunt van 13 tot 17 uur. Wij vieren vanaf deze zondag tot Moederdag ‘De week van de Stenen Winkel’. Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier en dat mag gevierd worden!

“Wij wensen u voor komende donderdag al een gezellige Koningsdag toe! En ook dan is het weer gezellig in ons centrum.”

Eerder in het nieuws:

Winkelen in Grave bij walk in concept en bij walk in closet
diverse dranken bij cafe de poort van cleve
Stagiair Ties Keukens in Grave
winkelend publiek in de klinkerstraat
grave-moederdag-top-25-geschenken
week van de stenen winkel
huidinstituut marielle
pim verbeeten de eigenaar van pimbikes