Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek de magie van kerst tijdens de KERST SHOPPING-middag in Grave!

GRAVE | 2 december 2023 | door: CentrumManagement Grave

Duik in de warme en uitnodigende ambiance van Grave tijdens een heerlijke ‘Kerst Shopping middag’ op zondag 17 december. Meer dan 30 winkels in het Graafse centrum zijn tussen 13:00 en 17:00 uur open en bieden daarmee extra gelegenheid om de kerstcadeautjes weer op tijd onder de boom te kunnen leggen dit jaar.


Bij veel van de deelnemende winkels staat het kerstfeest, met prachtige decoraties en een assortiment aan speciale kerstaanbiedingen deze dag centraal. Winkels rollen de rode loper voor je uit, je bent namelijk meer dan welkom op deze gezellige middag.

Laat je ook -als je houdt van interieur, design, lifestyle en kunst- inspireren in het ‘house of inspiration’ tijdens Christmas at Nidum. Met leuke (win)acties en special guests op het programma belooft het ook bij Nidum extra gezellig te worden.

En er is meer om van te genieten! Als je je onderdompelt in het kerstshoppen, ontdek dan ook de gezelligheid van de lekker warme horecagelegenheden. Van knusse cafés tot culinaire restaurants. Geniet van een welverdiende pauze en proef van de heerlijke lekkernijen. Ook in de historische ‘Anton Piek-straatjes’ hangt een heerlijk kerstsfeer die je onmiddellijk in de feeststemming brengt.

Deze zondagmiddag is niet alleen dé gelegenheid om unieke cadeaus te vinden en te genieten van de gezellige kerstinkopen, maar ook een kans om de warmte en verbondenheid van de feestdagen te ervaren in het mooie stadje aan de Maas dat straalt door gastvrijheid.

Deelnemende winkels:
Albert Heijn
Bakery Ladies
Beau Beau Cadeau
Bloemisterij De Lavendel
Compagnie Maritiem
Cool Rabbit
De Graafse Stylist
De Haagsche Dame
Dessous
FloryFlowers
Gustav Interior
HEMA
Klik
Klik Plus
Kookoo Preloved Fashion
Kruidvat
Mijn Hoekje
Mitra
Mode & Design
Nidum store
NootBikes
Optiek ‘t Pothuus
Outlet
Outlet by AN
Primera Grave
Snoeperij Heintje
Tatoo City by Onny’s
The Groovy Shop
Vier
Walk in Closet
Walk in Concept
Wereldwinkel Grave
Wijnhandel van Helden

Eerder in het nieuws:

grave-depoort-restaurant
Stagiair Ties Keukens in Grave
grave-klinkerstraat-winkelend-publiek
grave-moederdag-top-25-geschenken
WVDSW-media-beeld-low
grave-marielle-huidinstituut
grave-stadje-aan-de-maas-pimbike-pim-verbeeten
grave-stadje-aan-de-maas-scharreleieren