Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontspannen op vakantie!

GRAVE | 17 juli 2022 | gezien in ArenaLokaal

Nu we heerlijk op vakantie gaan is het zaak om nog even een uitgebreid winkelrondje door Grave te maken, want je wilt niets aan het toeval overlaten. Koop wat lekkers voor onderweg, kies wat leeswerk en vergeet je leesbril niet. Vernieuw je zonnebril en zet dat leuke petje op. Denk aan waterspeelgoed en bedenk of je zwemkleding nog wel zal passen? Het is nu de tijd om leuke kleurige kleding en schoeisel aan te schaffen. Ook vind je bij ons in de binnenstad de sportiefste fietsen en fietsaccessoires om sportief op vakantie te gaan.

(foto’s: Grave_Brabant) #winkeleningrave

Praktische zaken mogen natuurlijk niet vergeten worden, zoals zonnecrème, paracetamolletjes, oordruppeltjes, maagtabletjes en insectenspray. Je weet zelf wel hoe vol je reismedicijntasje moet zijn! Vergeet je eigen medicijnen trouwens niet. Sommigen nemen hun eigen kussen mee om slaapproblemen te voorkomen, dat is ook een goed idee.

Checklist
Zijn de paspoorten in orde, de bankpasjes aanwezig en is de creditcard oké, moet er een zorgverzekeringspasje mee? Voor sommige landen heb je een internationaal rijbewijs nodig of een milieusticker op je auto. En is de reisverzekering in orde? Kun je alle wachtwoorden opzoeken als je ze nodig hebt om in te loggen en moet het inlogkastje van de bank mee?
Het is ook zo fijn om een goede koptelefoon of oortjes bij je te hebben, want muziek geeft een ontspannen gevoel. Wat kleingeld meenemen is ook handig voor al diegenen die gewend zijn geraakt aan een lege portemonnee.

Graafsche kadobon
Het water van de wasmachine afzetten en het uitstekkeren van elektrische apparaten is ook aan te bevelen. Soms is de vakantie ook een goed moment om voor vertrek de koelkast eens leeg en schoon te maken, dan heeft die ook even rust. Heb je trouwens al iemand op het oog die op het huis kan passen en er eens binnenloopt om te checken of alles nog in orde is? Beloon de oppassende achterblijver met een Graafsche kadobon zie: www.graafschekadobon.nl.

Het is vanzelfsprekend dat iedereen zijn camera paraat heeft, kies dan straks de leukste vakantiefoto uit die je in kunt laten lijsten bij ‘Ik lijst je in’ in de Hamstraat. We zouden het bijna vergeten, denk ook aan een paraplu, want als je die bij hebt dan gaat het toch niet regenen…!

Veel vakantieplezier toegewenst namens: #winkeleningrave / Hema / Ik lijst je in / Optiek ‘t Pothuus / Poelier Slagerij van den Heuvel / Marton Bikes / Centrummanagement Grave en de Graafsche Kadobon.

Eerder in het nieuws:

grave-depoort-restaurant
Stagiair Ties Keukens in Grave
grave-klinkerstraat-winkelend-publiek
grave-moederdag-top-25-geschenken
WVDSW-media-beeld-low
grave-marielle-huidinstituut
grave-stadje-aan-de-maas-pimbike-pim-verbeeten
grave-stadje-aan-de-maas-scharreleieren