De naam Skål, wat proost betekent, dekt de lading perfect van dit gezellige, intieme restaurant dat zich laat inspireren door Scandinavië. Minimalisme en het werken met lokale, eerlijke producten voeren de boventoon. Ralph, Lisanne en hun team werken met seizoensgebonden producten die in de directe omgeving verkrijgbaar zijn. Zo weten zij exact waar het vlees vandaan komt en, zeker zo belangrijk, wat voor leven het dier heeft gehad. Daarom hanteert Skål geen vaste menuaart, maar een wisselend verrassingsmenu variërend van 3 tot 5 gangen.
Bij Skål kan je in de namiddag gezellig borrelen én natuurlijk ook heerlijk avondvullend dineren. Het verhaal achter de producten is belangrijk, maar smaak staat op nummer 1 en dát proef je direct!
Restaurant Skål mag zich sinds 2024 zelfs lid noemen van het prestigieuze Euro-Toques Nederland, die koks oproepen een dam te werpen tegen het gebruik van kunstmatige toevoegingen in het eten. Koks die zich houden aan de “Code van Eer” mogen lid worden van Euro-Toques en maken nadrukkelijk gebruik van natuurlijke, bij voorkeur, streek en seizoen gebonden producten.
Skål
Maasstraat 16
5361 GG Grave
Woensdag: | v.a. 16:00 uur open |
Donderdag: | v.a. 16:00 uur open |
Vrijdag: | v.a. 15:00 uur open |
Zaterdag: | v.a. 15:00 uur open |
Zondag: | v.a. 15:00 uur open |