Zoek
Sluit dit zoekvak.

Twee ‘Feel Good’-bedrijven in de Graafse binnenstad

GRAVE | 8 april 2022 | gezien in Arena Lokaal

Walk in Concept en SportStudioGrave-MooiFit: Twee ‘Feel Good’-bedrijven in de Graafse binnenstad waar wij je graag meer over vertellen. (foto’s: Grave_Brabant)

Sinds 9 oktober 2021 vind je SportStudioGrave-MooiFit in het Historische Notarishuis aan de Maasstraat 23 in Grave. Femke Sewalt en Daphne Janssen, de eigenaressen van SportStudioGrave-MooiFit, bieden verschillende mogelijkheden aan om op kleinschalige wijze lekker te kunnen sporten. Zij hebben onder andere de TFM Cabines waarin je 30 minuten sport onder de warmtelamp.

Het sporten in de TFM is geschikt voor mensen die snel resultaat willen boeken met afslanken of voor mensen met lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld reuma, artrose of fibromyalgie. Daarnaast biedt SportStudioGrave-MooiFit verschillende groepslessen aan: boksen, High Intensity Interval Training en bootcamp voor als je het sporten in een groepje leuker vindt. Dit is in groepjes van maximaal 4 personen, waardoor je veel persoonlijke aandacht en coaching krijgt. 

Heb je meer interesse in het een-op-een sporten? Dan biedt men ook personal training aan. Dat is een goede ‘stok achter de deur’ om je persoonlijke doel te bereiken. Femke en Daphne gaan dan met je aan de slag door jou te begeleiden, te motiveren en vooral goed naar je te luisteren.

Ben je benieuwd geworden en wil je hier meer over lezen, kijk dan op www.sportstudiograve.nl of Instagram/Facebook: @sportstudiograve_mooifit.


SportStudioGrave-MooiFit, Maasstraat 23 Grave, 06-44820732.

Walk in Concept staat synoniem voor smaakvolle en betaalbare mode. Deze modezaak vindt u in de Rogstraat op nummer 27. Eigenaresse Noëlle adviseert haar klanten samen met Ria, die al 15 jaar bekend is met het modevak. Deze onmisbare rijke ervaring en het mooie assortiment maken dat deze winkel een unieke beleving geeft. Het is ook fijn dat het modebeeld van nu gelukkig heel breed is waardoor je naar hartelust kunt combineren. Prachtige kleuren die uitnodigen tot Colour Blocking, maar ook zachte tinten zoals ‘zand’ bepalen op dit moment het modebeeld. Noëlle en Ria helpen je dan ook graag bij het samenstellen van de juiste look.
De mix van verschillende merken maakt dat het leeftijdsbereik heel ruim is. Je kunt spreken van een middensegment maar betaalbaarheid staat voorop. Ook het milieu-aspect wordt bij de inkoop al serieus meegenomen, de aangeboden jeans wordt namelijk met minimaal waterverbruik geproduceerd. Walk in Concept verkoopt tevens mode-accessoires en een aantrekkelijke collectie woonaccessoires en cadeau-artikelen. De zaak is tevens opvallend aanwezig op de social media. Zie daarvoor de Instagram- en Facebookaccounts. Wil je online shoppen en ideeën opdoen, ook dat kan: www.walkinconcept.nl.

Tot slot: Noëlle kiest er bewust voor om haar drukke winkelwerk af te wisselen met ontspanning en daar hoort ook een flinke dosis sporttraining in de dicht bij haar winkel gelegen SportStudioGrave bij. Hoe fijn dat dit alles in de Graafse binnenstad voorhanden is!Eerder in het nieuws:

grave-depoort-restaurant
Stagiair Ties Keukens in Grave
grave-klinkerstraat-winkelend-publiek
grave-moederdag-top-25-geschenken
WVDSW-media-beeld-low
grave-marielle-huidinstituut
grave-stadje-aan-de-maas-pimbike-pim-verbeeten
grave-stadje-aan-de-maas-scharreleieren