Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat je vers haalt is lekker!

Door De redactie van Arenalokaal.nl
Het Graafse winkelgebied is zeer aantrekkelijk door de grote variatie aan winkels, ambachten en diensten. Ook voor de dagelijkse boodschappen weet men de binnenstad te vinden. Parkeren kan op een groot aantal plaatsen doorlopend, en in de blauwe parkeerzone mag men twee uur staan. Parkeren in Grave is dus gratis! Door het complete aanbod van versproducten is een bezoek aan de binnenstad voor veel klanten dan ook zeer de moeite waard. Er is een ruime keuze in levensmiddelen- en bloemenzaken. Het ruimte aanbod is up-to-date en het is daarom leuk om u op de hoogte te brengen van de laatste vernieuwingen. (foto’s: Grave_Brabant)

Op 1 september beleven wij de opening van de nieuwe bakkerszaak van D’n Bekker. Het betreft hier een verhuizing van deze bekende zaak vanuit de Klinkerstraat naar de Hoofschestraat 13 en dat is dus recht tegenover Albert Heijn. Een grote, lichte ruimte met een modern interieur en natuurlijk het overbekende bakkersassortiment. Het team van D’n Bekker verhuist natuurlijk mee en staat vanaf aanstaande woensdag voor u klaar.

Albert Heijn
Onmisbaar voor ons aantrekkelijke winkelgebied is een landelijke supermarkt met een totaalaanbod van levensmiddelen. Albert Heijn biedt u in Grave zijn uitgebreide assortiment en is met zijn mooie versafdelingen dan ook ideaal om te bezoeken. Let vooral op de bonusaanbiedingen en doe er uw voordeel mee. Om helemaal bij de tijd te zijn heeft deze Albert Heijn naast de normale bemande kassa’s sinds kort de beschikking over een zestal zelfscankassa’s, zodat u desgewenst snel de deur uit bent en niet in de rij hoeft te staan.
Tegenover Albert Heijn vormt zich inmiddels een compleet rijtje verszaken, waaronder de kaas- en notenzaak genaamd Het Blauwe Schaap, Bloemenzaak Flory Flowers, Bakkerij d’n Bekker en Slagerij-Poelier Van den Heuvel.

Slagerij-Poelier Van den Heuvel
Christian en Ilse van den Heuvel, die het poelier- en slagersvak al van vele generaties door hebben gekregen, runnen samen al vele jaren met passie hun winkel in Grave. Vakmanschap, service en kwaliteit staan hoog in het vaandel en door de jarenlange ervaring en kennis willen zij de klanten het beste bieden. Samen met hun team staan zij garant voor kwaliteit, advies en een ruim aanbod vlees en gevogelte, waaronder de eigengemaakte kant-en-klare producten. Handig als u eens geen zin heeft om te koken. De openingstijden zijn zeer ruim, van maandag tot vrijdag van 8 tot 18 uur en op zaterdag van 8 tot 17 uur. Op de website www.cvandenheuvel.nl ziet u de aanbiedingen van de dag en kunt u folders bekijken met daarin het BBQ-, Gourmet- en Buffetaanbod. Volg Poelier-Slagerij Van den Heuvel ook op facebook en Instagram voor het laatste nieuws.

Delicatessenzaak Het Blauwe Schaap
Delicatessenzaak Het Blauwe Schaap biedt u een uitgebreid assortiment kazen, patés, noten, chocolade en wijnen. Het is tevens de plek waar u de lekkerste geschenken aantreft. Mooi samengestelde verwenpakketten waarmee u voor de dag kunt komen bij een feestelijke gebeurtenis.

Bloemisterij De Lavendel
In de Klinkerstraat vindt u Bloemisterij De Lavendel, die daar al meer dan 25 jaar is gevestigd. Het assortiment bestaat uit bloemen, planten, vazen, potten en sfeerartikelen. De Lavendel koopt zelf in op de veiling en garandeert dat de producten vers zijn. Gediplomeerde bloemisten staan 6 dagen in de week voor u klaar. Men biedt de mogelijkheid om trouw- en rouwarrangementen bij u thuis te bespreken. De fleurige buitenpresentatie van de Lavendel geeft geur en kleur aan de straat.

Flory Flowers by Primetime
Flory Flowers by Primetime, is de pas geopende bloemenwinkel op de hoek van de Klinkerstraat en de Hoofschestraat. Deze bloemenzaak is gevestigd in een monumentaal pand en is van onder tot boven sfeervol gerenoveerd. Flory Flowers kenmerkt zich door betrokkenheid, passie, inzet, hoge kwaliteit en een breed assortiment, dat verder gaat dan alleen verse bloemen. Zo vindt u er tevens een ruim assortiment zijden bloemen. Op de eerste verdieping van het pand is een ruimte om in alle rust uw wensen te bespreken.

Tot slot, op vrijdagochtend is er in de binnenstad de wekelijkse markt met een groot aanbod in vis, groenten, fruit, kaas, noten, brood en bloemen. De markt, de supermarkt en de verszaken zijn toch wel dé gezellige ontmoetingsplekken van de binnenstad.

Graafse Kadobon
Mogen wij u nog even wijzen op de handige nieuwe Graafse Kadobon. Die is te koop bij Primera en online op www.graafschekadobon.nl

  

Eerder in het nieuws:

grave-depoort-restaurant
Stagiair Ties Keukens in Grave
grave-klinkerstraat-winkelend-publiek
grave-moederdag-top-25-geschenken
WVDSW-media-beeld-low
grave-marielle-huidinstituut
grave-stadje-aan-de-maas-pimbike-pim-verbeeten
grave-stadje-aan-de-maas-scharreleieren