Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wie heeft de mooist versierde/verlichte gevel in de Graafse binnenstad?

GRAVE | 30 november 2022 | gezien in ArenaLokaal

Een van de onderdelen van de Lichtjesavond op 9 december is de verkiezing van de mooiste versierde/verlichte gevel in de binnenstad van Grave. Ook dit jaar heeft Centrum Management Grave (CMG) een wisselbeker in petto voor de winnaar van deze feestelijke verkiezing. (foto’s: Marita Schouten)

Wat is er richting het einde van het jaar sfeervoller dan een binnenstad vol fraai versierde en verlichte gevels? Het juiste moment om te beginnen is soms moeilijk. De echte enthousiastelingen hebben al wekenlang nieuw materiaal in huis en willen het liefst meteen aan de slag. Het wordt immers vroeg donker en feestverlichting is o zo gezellig. Wachten we de Sint af of hangen we de lampjes toch alvast op? Het is altijd een dilemma. Maar ook Sinterklaas is blij met gezellige feestverlichting, zo redeneren veel mensen. In de Graafse binnenstad zijn dan ook al diverse mooi versierde en verlichte gevels te vinden.
“Wij hopen dat zoveel mogelijk ondernemers en bewoners van de binnenstad hun gevels extra zullen verlichten, ook tijdens de Lichtjesavond”, laat CMG weten. “Dat kan door licht voor het raam, maar ook buiten mag de stoep vol gezet worden met bijvoorbeeld kaarsjes en windlichten.”

Eerder in het nieuws:

grave-depoort-restaurant
Stagiair Ties Keukens in Grave
grave-klinkerstraat-winkelend-publiek
grave-moederdag-top-25-geschenken
WVDSW-media-beeld-low
grave-marielle-huidinstituut
grave-stadje-aan-de-maas-pimbike-pim-verbeeten
grave-stadje-aan-de-maas-scharreleieren