Zoek
Sluit dit zoekvak.

#Winkelen in Grave wenst u een gelukkig nieuwjaar

GRAVE | 30 december 2023 | gezien in Arena Lokaal

Op de drempel van het nieuwe jaar wensen de gezamenlijke Graafse binnenstad-ondernemers u een feestelijke jaarwisseling toe. Er zal geproost worden met bubbels en aan traditionele oliebollen zal het natuurlijk niet ontbreken. Ze zijn te koop bij de oliebollenkraam, Albert Heijn, Hema, de Bakkers Lamers, en Snoeperij Heintje. 

(foto: Stadjeaandemaas.nl) #WINKELENINGRAVE

Terugkijken
Zo aan het einde van dit jaar kijken wij met #winkeleningrave terug naar alle positieve ontwikkelingen in ons stadje aan de Maas. Want, wat mogen we trots zijn op het uitgebreide aanbod van producten en diensten. De leefbaarheid van Grave is daar echt mee gediend. De fietsenwinkel van Pim Verbeeten was al vanaf januari present midden in de Rogstraat en in mei werd in de Klinkerstraat de Bikeshop van Onno Poelen geopend. Hij koos als naam Noot Bikes. Beide zaken hebben hun eigen specialiteiten. Met de gezonde mobiliteit is het goed geregeld in Grave en omgeving. 

De leukste geschenken
De binnenstad heeft een naam opgebouwd als het gaat om de leukste geschenken en interieurwinkels waar je graag op zoek gaat naar verwennerijen. Of dat nu voor een jarige is of voor jezelf! Beau Beau Cadeau opende in de Klinkerstraat op nummer 4 een prachtig verbouwde, smaakvolle shop. De Graafse Stylist opende in mei haar ontwerpstudio en tevens woon-interieurwinkel in de Rogstraat op nummer 20.

Beauté House of Skin
Ook zaken die al lang en breed hun plekje hebben gevonden maken ineens een prachtige ontwikkeling door. Dat zagen wij bij Beauté House of Skin, daar werd het huidinstituut grondig verbouwd en aangevuld met luxueuze parfumerie. Naast het werken op afspraak kun je er nu dus ook gewoon binnenlopen! De inmiddels befaamde tattoo-onderneming van Onny Somboon en haar man zag kans om de zaak op een nieuwe locatie te vergroten. De zaak verhuisde van de Rogstraat naar de hoek Markt/Maasstraat.

De ‘inwendige mens’ kan in de binnenstad ook zijn hart ophalen omdat het horeca-aanbod is uitgebreid met een vestiging van Sushi 8 in de Klinkerstraat op nummer 7, en in de Hoofschestraat tegenover Albert Heijn openden de Bakkers Lamers uit Oss en Heesch hun derde vestiging. Mitra Grave is overgenomen en gaat gezellig verder onder de bezielende leiding van Gravenaar Hans Satter.

Oog voor de Streek
2024 vangt al direct aan met een prachtige nieuwe ontwikkeling bij Hema Grave, de verhuizing en vergroting van modezaak Walk in Concept, en de totstandkoming van een splinternieuwe zaak genaamd Oog voor de Streek die zal verrijzen op de hoek Rogstraat/Brugstraat. Maar wij houden het hier nog even spannend en vertellen u later hoe dat er allemaal uit zal gaan zien!

Tip: Momenteel is de kerststallen-speurtocht een leuke activiteit om met het gezin te beleven. Haal daarvoor tijdens openingstijden een inschrijfformulier bij Snoeperij Heintje in de Hoofschestraat of bij het Toeristisch informatiepunt in het oude stadhuis en ga kerststallen speuren in de etalages van de winkels. Na inlevering van een ingevulde kaart krijgt ieder kind een traktatie. Deze gezellige kinderactie loopt tot 6 januari.

Eerder in het nieuws:

grave-depoort-restaurant
Stagiair Ties Keukens in Grave
grave-klinkerstraat-winkelend-publiek
grave-moederdag-top-25-geschenken
WVDSW-media-beeld-low
grave-marielle-huidinstituut
grave-stadje-aan-de-maas-pimbike-pim-verbeeten
grave-stadje-aan-de-maas-scharreleieren