Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winkelen in Wintersfeer: koopzondag in Grave op 27 november

GRAVE | 20 november 2022 | gezien in ArenaLokaal

Wat was het vorige week zondag weer een geweldig feest tijdens de intocht van Sinterklaas, die rond het middaguur zijn boot aanmeerde in Grave. De duizenden fans genoten in de stralende zon van een overweldigende Pietenshow. Er werden spelletjes gespeeld en de draaimolen maakte overuren. Op talloze plekken werd snoep uitgedeeld en je zag overal blije kindergezichtjes. (foto’s: Marita Schouten)

Het is leuk om te weten dat de najaarsfeestelijkheden ook volgend weekend weer veel bezoekers naar de binnenstad zullen trekken. Noteer zaterdag 26 en zondag 27 november in uw agenda voor het jaarlijkse ‘Winkelen in Wintersfeer’. Dit is het moment dat de winkels, de modewinkels en horecagelegenheden zich presenteren met hun wintercollecties en kerstprogramma’s.

Winterfair
Onderdeel van dit mooie evenement is de Winterfair, die wordt georganiseerd door Myriam Graeve van Gustav Interiors in de Rogstraat. Haar woonwinkel in Zweedse stijl biedt een assortiment meubels, verf, stoffen, behang, verlichting, tapijt en sfeervolle woonaccessoires. De zaak is volledig in Kerstsfeer gedecoreerd en u vindt daar ook dit jaar weer de leukste items om uw huis in winter- en kerstsfeer te brengen! Gustav Interiors is die twee dagen open van 11 tot 17 uur.

Nidum
Loop zeker ook even binnen bij Nidum. In dit unieke 4000 vierkante meter grote ‘House of Inspiration’ kunnen liefhebbers van interieur, design, kunst en lifestyle hun hart ophalen. Een ontmoetingsplek waar het draait om beleving, inspiratie en waar het voelt als een warm nest. Nidum bevindt zich in het gerenoveerde monumentale Arsenaal in het centrum van Grave. Hier huizen meerdere ondernemers met een gemeenschappelijke deler: diepe passie voor lifestyle.

U vindt in Grave tal van interieur- en cadeauwinkels. Denk aan Cool Rabbit, The Groovy Shop, De Hamstraat, De Wereldwinkel en nog veel meer. Dus slenter en snuffel door de Graafse straatjes en geniet, na het halen van een frisse neus, van warme chocolademelk, lekkere thee of een goed glas wijn bij één van de vele horecagelegenheden.

Liefhebbers van een sfeervolle landelijke woonstijl weten inmiddels de weg te vinden naar de specialist op dit gebied: Mijn Hoekje. Iedere zondag is deze speciaalzaak in de Klinkerstraat geopend en weet de klant te verrassen met een telkens wisselende collectie meubels en woonaccessoires.

Kerstpakketten
U zult ontdekken dat de Graafse winkels zich tevens inspannen om kerstpakketten te verzorgen. Het is raadzaam om uw aankopen niet uit te stellen. Loop eens binnen bij Wijnhandel Van Helden, DA, Mitra, Het Blauwe Schaap, Snoeperij Heintje of Primera. Bij deze gemakswinkel is tevens de Graafsche Kadobon te verkrijgen. Wel zo handig als u het even niet meer weet.

Wij verwelkomen u graag in de binnenstad van Grave.

Eerder in het nieuws:

grave-depoort-restaurant
Stagiair Ties Keukens in Grave
grave-klinkerstraat-winkelend-publiek
grave-moederdag-top-25-geschenken
WVDSW-media-beeld-low
grave-marielle-huidinstituut
grave-stadje-aan-de-maas-pimbike-pim-verbeeten
grave-stadje-aan-de-maas-scharreleieren