Zoek
Sluit dit zoekvak.

#WinkeleninGrave: Zomertijd, dat klinkt alvast goed!

GRAVE | 25 maart 2023 | gezien in ArenaLokaal

Ondanks dat de temperatuur nog blijft steken op 12 graden maken we ons op voor een heerlijk voorjaar. We schudden het winterslaapgevoel van ons af, want er is werk aan de winkel om ‘sun-proof’ te worden. Zonwering geeft, om mee te beginnen, een heerlijk comfort in en om je huis en dan is een bezoekje aan Mary Chand Wonen een goede start. #WINKELENINGRAVE

Het is leuk om te zien hoe de collectie screens en zonneschermen zich aan de kleurmode aanpast. Het is een enorme verrijking van de leefbaarheid in de tuin, op het terras of balkon. Als je het huis ervoor hebt zijn markiezen natuurlijk de juiste aankleding. Probeer ook insecten buiten de deur te houden met op maat gemaakte horren.
De door veel klanten vorig jaar aangeschafte rolluiken hebben hun waarde bewezen in de koude periode, want die droegen bij aan een forse energiebesparing. En het leuke is dat tijdens een warme zomer het huis heerlijk koel zal blijven. Dus zo’n investering is de moeite waard.

Nieuwe look van je woning
Bij Mary Chand, gevestigd aan de Trompetterstraat 4, kun je natuurlijk ook terecht voor een scala aan vloeren, mooie muurbekleding en verf. Match het met de prachtige gordijnen en laat je adviseren in railsystemen of roeden. Advies kan voor al deze producten in de winkel of bij je thuis.
Zoek niet verder naar een woninginrichter specialist, want bij Mary Chand Wonen ben je aan het juiste adres. Mary en collega’s Dan en Ellen helpen je de weg te vinden in het aanbod aan professionele producten en wat voor jou de beste keus is voor de nieuwe look van je woning.

Werken in een monumentaal boetiekhotel
Binnenkort openen de deuren van Nidum Boetiekhotel in het Arsenaal in Grave. Daarmee wordt, samen met Nidum en restaurant Ovum, op een bijzondere locatie een complete beleving aangeboden. Gasten maken kennis met het historische centrum en de natuurrijke omgeving van de vestingstad! Het Arsenaal heeft een rijke geschiedenis. Het monument is sinds 2021 weer geopend als house of inspiration. In diverse shops en showrooms kun je inspiratie opdoen op het gebied van interieur, lifstyle, design en kunst. Het inpandige restaurant Ovum heeft sinds de opening lovende recensies ontvangen, waaronder vermeldingen in de Lekker500 en de culinaire gids van Gault&Millau. Gasten van het hotel kunnen hun verblijf hierdoor culinair verrijken met een lunch of diner.

Collega’s gezocht
Nidum Boetiekhotel is nog op zoek naar verschillende collega’s om het team compleet te maken, waaronder een gastheer/gastvrouw. Deze proactieve persoon zorgt voor een onvergetelijk verblijf van de gasten waarbij hen niets tekort komt, van het ontbijt tot het vertrek. Ben of ken jij de persoon die deze functie op het lijf is geschreven? Bekijk dan de functie op www.nidumboetiekhotel.nl/vacatures.

Op tweede paasdag is het house of inspiration extra geopend van 12 tot 18 uur. Maak eens kennis met het prachtige pand en wellicht jouw nieuwe werkplek!

Eerder in het nieuws:

Winkelen in Grave bij walk in concept en bij walk in closet
diverse dranken bij cafe de poort van cleve
Stagiair Ties Keukens in Grave
winkelend publiek in de klinkerstraat
grave-moederdag-top-25-geschenken
week van de stenen winkel
huidinstituut marielle
pim verbeeten de eigenaar van pimbikes