Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Graafse binnenstad blijft telkens weer verrassen

GRAVE | 19 april 2024 | Gezien in ArenaLokaal

Deze week belichten wij twee zaken in de Graafse Rogstraat: Lingeriewinkel Dessous en Afslank- en Schoonheidsinstituut Mariëlle. (foto’s: Marita Schouten)

Aan de Rogstraat 35 vind je Lingeriewinkel Dessous. Eigenaresse Kelly voert een uitgebreide collectie damesondergoed, lingerie, panty’s, nachtmode en badmode. En jazeker, de badmode is nu al weer volop te verkrijgen voor een zonnige vakantie.

De badmode is beschikbaar vanaf maat 36 tot en met maat 50. Haar merken Balmain, Chantelle en Cyell staan bekend om hun prachtige pasvorm en de hoogwaardige kwaliteit van de stoffen. Voor dames die graag een beugel in hun badpak of bikini willen, is het merk Chantelle een aanrader. Cyell biedt een stijlvolle pasvorm voor de grotere maten met een stevige cup.

Kelly is trots op haar mooie assortiment nachtmode van het merk Nanso, dat bekend staat om de comfortabele, soepele stof en de geweldige pasvorm. Kelly en Gigi staan klaar om jou te assisteren en nemen graag de tijd om je te helpen bij het vinden van de perfecte items. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wil rondkijken, je bent van harte welkom.
Lingerie Dessous, Rogstraat 35 Grave. 0486-472428

Aan de Rogstraat 3 vind je Afslank- en Schoonheidsinstituut Mariëlle. Bij Mariëlle ontdek je de juiste weg naar een slankere en zelfverzekerde jij. Een van de behandelingen betreft de zogenoemde Body-wizard 3.0. Het is een zeer effectieve figuur-corrigerende behandeling als alternatief voor liposuctie. Met deze techniek is Mariëlle de nummer 1 voor Grave en omstreken. De cryolipolyse-behandeling richt zich op specifieke probleemzones, waarbij vet plaatselijk wordt bevroren en op natuurlijke wijze uit het lichaam wordt afgevoerd. Een niet-invasieve oplossing voor een strakker figuur. Na de behandeling zijn de behandelde vetcellen voorgoed weg met langdurige resultaten.

De Body-wizard 3.0, met gecontroleerde koeling, is daarin de nieuwste en verbeterde techniek. Geschikt voor verschillende zones, van buik tot ‘love handles’ en onderkin, zolang het BMI onder de 30 is. Resultaten zijn zichtbaar na 2 tot 4 maanden, met een continu afvoerproces van afgebroken cellen. Over het algemeen zijn 3 behandelingen voldoende. Een behandeling duurt gemiddeld 45 minuten met 10 weken tussen de opeenvolgende behandelingen. Na de behandeling wordt het Cosbeau-slimmingserum aangebracht voor optimaal resultaat.

Neem eens een kijkje op de website van Mariëlle voor overige behandelingen: www.instituut-marielle.nl.
Afslank- en Schoonheidsinstituut Mariëlle, Rogstraat 3, Grave. Voor meer informatie of een afspraak: bel 06-20727431 of mail naar info@instituut-marielle.nl.

Tip:
De Graafse binnenstad blijft telkens weer verrassen door het opvallende waren- en dienstenaanbod. Al sinds mensheugenis zijn het innovatieve ondernemers die de stap zetten en ervaren dat ondernemen in Grave aantrekkelijk is. Het Centrummanagement Grave wil startende ondernemers dan ook graag helpen bij het vinden van de juiste locatie. Wij nodigen geïnteresseerden uit om eens een kijkje te nemen op www.vastgoedgroepgrave.nl.

Eerder in het nieuws:

grave-depoort-restaurant
Stagiair Ties Keukens in Grave
grave-klinkerstraat-winkelend-publiek
grave-moederdag-top-25-geschenken
WVDSW-media-beeld-low
grave-stadje-aan-de-maas-pimbike-pim-verbeeten
grave-stadje-aan-de-maas-scharreleieren
grave-stadje-aan-de-maas-nieuwe-lente