Zoek
Sluit dit zoekvak.

#evenvoorstellen: sympathiek ondernemersplatform Stadje aan de Maas

GRAVE | 29 januari 2023 | gezien in ArenaLokaal

Stadje aan de Maas is een online samenwerking voor en door Graafse ondernemers. Bedacht door vier vrouwelijke ondernemers die trots zijn op het mooie Stadje aan de Maas. Trots op het prachtige historische centrum, maar vooral apetrots op de eigen ondernemers in Grave. Zo werden de krachten gebundeld en is het platform stadjeaandemaas.nl ontstaan.  #WINKELENINGRAVE

In de afgelopen maanden heeft het platform, in samenwerking met het Centrum Management Grave (CMG), een professionaliseringsslag ondergaan. Hierdoor is het voor de ondernemers van Grave nu nog makkelijker om Grave op de (digitale) kaart te zetten.

Unieke fotografie in Graafs decor
Op Instagram en Facebook gonst het door de unieke foto’s van ondernemersplatform Stadje aan de Maas. De producten uit winkels in de binnenstad worden mee naar buiten genomen en in het historisch Graafse decor op de gevoelige plaat vastgelegd. Een Scandinavisch vogeltje op de wal aan de Maas, een retro loungestoel midden in de Rogstraat of een vintage kandelaar voor de eeuwenoude Hampoort. Voor Marita Schouten, de huisfotograaf van Stadje aan de Maas, is niets te gek. “Het is juist de uitdaging om contrast te vinden. Daarmee kan je een foto spannend genoeg maken, zodat mensen heel even stoppen met scrollen op hun telefoon. Want wil je tegenwoordig opvallen, dan moet het nét even wat anders.”

Mocht je in de Graafse binnenstad dus iemand midden op straat of languit op een winkelvloer zien liggen; dát is Marita, bezig met het volgende perfecte plaatje. Volg @stadjeaandemaas ook via Instagram en Facebook om te zien hoe de Graafse ondernemers én hun producten in het zonnetje gezet worden.

Ook online shoppen
Als we in Grave ‘samenwerken’ zeggen, dan bedoelen we ook samenwerken! Op stadjeaandemaas.nl is een unieke webshop in ontwikkeling. De eerste producten van de verschillende aangesloten ondernemers zijn al in de gezamenlijke webshop toegevoegd. Het uiteindelijke doel van de webshop is om het complete assortiment aan producten, gerechten en diensten beschikbaar te maken. Dus van vitamines van de drogist, tot aan huizen van de makelaar. Van een drie-gangen menu tot aan een bosje bloemen. Als de ondernemers van Grave het verkopen dan kan het ook in de webshop! Zo creëert Stadje aan de Maas een uniek, maar vooral ook sympathiek overzicht van wat de ondernemers te bieden hebben. Een prachtig stukje gezamenlijk online optrekken, met als hoofdzakelijk doel om het winkelen en vertoeven in het prachtige historische hart van Grave te bevorderen.

Stage, copywriter of fotograaf?
Vind jij het vanuit jouw studie of interesse leuk om online content te creëren voor een ondernemersplatform met toeristische impact? Neem dan contact op met Jaimy via info@stadjeaandemaas.nl. Wie weet dragen jouw teksten of foto’s binnenkort bij aan de gezelligheid in ons Stadje aan de Maas.

Eerder in het nieuws:

grave-depoort-restaurant
Stagiair Ties Keukens in Grave
grave-klinkerstraat-winkelend-publiek
grave-moederdag-top-25-geschenken
WVDSW-media-beeld-low
grave-marielle-huidinstituut
grave-stadje-aan-de-maas-pimbike-pim-verbeeten
grave-stadje-aan-de-maas-scharreleieren