Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geen woorden maar dadels…

GRAVE | 24 maart 2024 | Gezien in ArenaLokaal

Met de opening van Laya Markt in de Rogstraat op nummer 26 is voor Mahmoud Alsebaai en zijn team een langgekoesterde wens in vervulling gegaan. Onder het mom van ‘Geen woorden maar dadels’ is er begin dit jaar een mini-markt gerealiseerd. Al sinds de opening enkele weken geleden wordt er een assortiment van buitenlandse levensmiddelen aangeboden, waaronder ook groenten en fruit. (foto’s: Marita Schouten) #winkeleningrave #shoppeningrave

Deze winkel maakt het aanbod van levensmiddelen in onze binnenstad weer ruimer en completer dan het al was. We praten inmiddels over zoveel adressen waar een keur van lekkernijen worden aangeboden. De pas geopende streekproductenwinkel Oog voor de Streek op de hoek van de Rogstraat/Brugstraat mag zich al in een schare fans verheugen en ook De Bakkers Lamers worden gewaardeerd om hun dagelijks heerlijk vers gebakken assortiment.

Paasbestellijst De Bakkers Lamers
Inmiddels kunt u daar de Paasbestellijst (zie ook pagina 8 van ArenaLokaal) meenemen en uiterlijk op donderdag 28 maart inleveren. Bestellen in de webshop kan natuurlijk ook. Een groot deel van het assortiment staat nu natuurlijk in het teken van Pasen. Er is bijvoorbeeld een voorgebakken Paas-Knapzak te koop met een mix van 10 kleine broodjes, 1 breekbrood bruin, 4 mini-croissants en 1 bruin brood voor € 9,95. Dan serveer je elke dag vers brood op tafel. En wat te denken van Paasbrood, Paas-patisserie, Lizzy’s ijs en Chocolaterie.

Poelier-Slagerij van den Heuvel
Bestellen voor Pasen kan ook bij Poelier-Slagerij Van den Heuvel. Vergeet ook de eitjes niet mee te nemen als je er toch bent. De producten van deze slager zijn ook als kant-en-klaar belegd broodje te verkrijgen in de Klinkerstraat bij Broodje2Go. De ludieke Paasactie daar is dat je op vrijdag en zaterdag voor Pasen in de binnenstad verstopte kippetjes kunt zoeken! Bij inlevering ontvang je een gratis Broodje2Go naar keuze. De kippetjes zijn verstopt zowel in het centrum als op de Loswal en De Kat bij het Arsenaal. Dus dat wordt met het hele gezin speuren en wandelen geblazen. En waarom geen eieren? De kip was er eerder dan het ei…

Het Blauwe Schaap op z’n Paasbest
Ook delicatessenzaak Het Blauwe Schaap is op z’n Paasbest. Naast een breed assortiment kaas, chocolade, noten en patés vind je er tevens wijnen. En dat maakt de binnenstad zo rijk, met tevens drankenhandel Mitra en Wijnhandel van Helden. Het maakt dat van steeds verder rond Grave de klanten de winkels weten te ontdekken en te waarderen om de grote variatie. Gratis parkeren en alles dicht bij elkaar maakt het Stadje aan de Maas zo bijzonder.

Tip:
Tweede paasdag kun je heerlijk meubels en woonaccessoires bekijken in het centrum van ons Stadje aan de Maas. Voor deze gelegenheid is het House of Inspiration Nidum geopend en is het leuk om tevens binnen te wippen bij Mijn Hoekje, de speciaalzaak in sfeervol en landelijk wonen in de Klinkerstraat 18. Ook daar vind je prachtige woonaccessoires waarmee je je interieur weer een fijne update kunt geven. Beide bedrijven zijn open vanaf 12 uur.

Eerder in het nieuws:

grave-depoort-restaurant
Stagiair Ties Keukens in Grave
grave-klinkerstraat-winkelend-publiek
grave-moederdag-top-25-geschenken
WVDSW-media-beeld-low
grave-marielle-huidinstituut
grave-stadje-aan-de-maas-pimbike-pim-verbeeten
grave-stadje-aan-de-maas-nieuwe-lente