Zoek
Sluit dit zoekvak.

Interieurontwerp, styling en uitvoering; dat is de Graafse Stylist

De Graafse Stylist

De Graafse Stylist is een unieke combinatie van een interieurontwerpbureau en woonwinkel. De dienstverlening reikt verder dan alleen het creëren van professionele ontwerpen; zij nemen ook de daadwerkelijke uitvoering op hen. Van het initiële ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie, inclusief het vinden van bekwame vakmensen en het zorgvuldig bewaken van budget en planning tijdens volledige verbouwingsprojecten.

De expertise van Liesette en Cris strekt zich uit over een scala aan vakgebieden, met een bijzondere specialisatie in decoratieve stuctechnieken, schilderwerk en raambekleding. De met smaak gekozen collecties belichamen kwaliteit van het hoogste niveau en zijn voortdurend up-to-date met de laatste trends. Elke oplossing die zij bieden, is op maat gemaakt. Daarbij is de Graafse Stylist CBW erkend en dus werken zij volgens deze vertrouwde voorwaarden en garantiemodel.

Indien je voorkeur geeft aan persoonlijk contact, dan ben je van harte welkom in de winkel op Rogstraat 20 in Grave, waar een warme kop koffie altijd voor je klaarstaat. Loop dus zeker eens binnen en voel je direct geïnspireerd!

Bezoek ons!

De Graafse Stylist
Rogstraat 20
5361 GR Grave

Openingstijden

Woensdag: 10:30  t/m 17:00 uur
Donderdag: 10:30  t/m 17:00 uur
Vrijdag: 10:30  t/m 17:00 uur
Zaterdag: 12:00  t/m 16:00 uur
Of maak een afspraak!

De Graafse Stylist_300x236px

Contact met De Graafse Stylist