Zoek
Sluit dit zoekvak.

Woensdag 14 februari: vier de liefde op Valentijnsdag

Woensdag 14 februari: vier de liefde op Valentijnsdag

GRAVE | 11 februari | Gezien in ArenaLokaal

#WINKELENINGRAVE – Het kan eigenlijk niet mooier: Valentijnsdag valt op woensdag 14 februari en dat is al volgende week, de dag ná carnaval. Twee geweldige momenten om het leven uitbundig te vieren. Het draait toch eigenlijk alleen om vriendschap, liefde, ontspanning en veel gezelligheid. (foto’s: StadjeaandeMaas.nl en Marieke Janssen)

Als je je beste Valentijns-beentje voor wil zetten dan is een bezoek aan onze bloemenzaken een goede keus. In de Klinkerstraat vind je Bloemisterij de Lavendel en Flory Flowers by Prime Time en daar is het alles Valentijn wat de klok slaat. Een mooi boeket wordt altijd gewaardeerd. Of ga voor een lekker geurtje van Beauté House of Skin, lingerie van Dessous, een heerlijke wijn van wijnhandel Van Helden, bonbons van Snoeperij Heintje of wat lekkers van de Bakkers Lamers. Heerlijk romantisch thuis Sushi eten is ook een goed idee. Sushi 8 vind je in de Klinkerstraat op nummer 7. Bestellen kan online via www.grave.sushi-eight.nl.

Pothuusburg
Ja, maar nu is het vier dagen lang carnaval. En gezellig zal het zijn in onze talrijke horecagelegenheden. De programma’s heb je al voorbij zien komen in de Carnavalskrant, op de website www.Pothuusburg.nl en op de diverse social media-accounts. Het gaat weer worden zoals vanouds en onder de bezielende leiding van onze prins Cas de Greeff en prinses Charlotte van Haaren kan jong en oud zich gaan vermaken.

Vergeet niet om vandaag zeker ook de proviandkast met lekkers te vullen. Carnaval vieren doe je nu eenmaal niet met een lege maag. Albert Heijn houdt daar rekening mee en heeft de lekkerste tussendoortjes, drankjes en energie-gevende maaltijden op voorraad. Worstenbroodjes van de Bakkers Lamers gaan er ook altijd in als tussendoortje. En anders zijn er onze cafetaria’s en eetgelegenheden die maken dat je het carnavalsfeest ontspannen en zonder oponthoud kunt vieren.

Heropening HEMA
Zaterdag na carnaval beleven wij in Grave de opening van de nieuwste HEMA van Nederland. Een uniek verbouwingsproject met het nieuwste assortiment dat gepresenteerd wordt in de modernste omgeving. Dus zaterdag 17 februari openen de deuren van HEMA Grave, waar bijvoorbeeld de damesmodeafdeling een stuk groter is geworden. De zaak oogt ruimer en straalt vrolijkheid en optimisme uit. En daar worden wij ook blij van.

Uniek winkelconcept
Tot slot, op 1 maart opent op de hoek Rogstraat-Brugstraat een uniek winkelconcept. Het betreft een winkel vol met regionale- en bioproducten. En wat het bijzonder maakt is dat het tevens een dagbesteding is voor specifiek blinde en slechtziende jongeren. Je bent er van harte welkom.

Eerder in het nieuws:

grave-depoort-restaurant
Stagiair Ties Keukens in Grave
grave-klinkerstraat-winkelend-publiek
grave-moederdag-top-25-geschenken
WVDSW-media-beeld-low
grave-marielle-huidinstituut
grave-stadje-aan-de-maas-pimbike-pim-verbeeten
grave-stadje-aan-de-maas-scharreleieren