Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bezoek de winkeliers in het Land van Cuijk tijdens de ‘Week van de Stenen Winkel’

GRAVE | 4 mei 2024 | door Centrum Management Grave

Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier, zo ook in de centra het Land van Cuijk. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies. De ondernemers van Boxmeer, Cuijk en Grave trappen op maandag 13 mei de ‘Week van de Stenen Winkel’ af. Dat doen zij door unieke acties te houden in hun winkels. Ga dus zeker kijken, ontdek de leuke acties en steun de deelnemende winkeliers.

Over Week van de Stenen winkel
Om lokale stenen winkels te steunen én hun kracht te vieren, vindt van 13 tot en met 19 mei de ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats in zowel Nederland als België. In deze week doen lokale stenen winkels iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. Zo vieren ze samen met hun klanten dat de deuren van de winkel open staan. Meer informatie via weekvandestenenwinkel.com

Een extra steuntje in de rug
Koop in de Week van de stenen winkel bijvoorbeeld 1x extra een product bij een lokale winkel. Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. Met jouw aankoop ondersteunt de ondernemer zijn of haar gezin en helpt lokale activiteiten mee te financieren (bijvoorbeeld de Sinterklaasintocht).

Steun jouw favoriete lokale winkels via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de winkels in jouw buurt, of deel een van hun berichten. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.

Plaats een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein. Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij een lokale winkel kocht en plaats deze hashtags bij je foto, of download een van de afbeeldingen op deze pagina en plaats deze op je Facebook- of Instagram-profiel. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in jouw buurt een bezoek waard zijn.

Deelnemende winkels tijdens de Week van de Stenen Winkel:

BOXMEER
Rousseau Chocolade Boxmeer
Hoogkoorpassage 31

Bloemkadootje
Marktstraat 7

Sfeerberg woon & kado
Steenstraat 43-45

Lieve Mijn
Steenstraat 57

Sander Graat úw topSlijter
de Kloostertuin 17

CUIJK
( b i b e l o t )
Molenstraat 25

Entree Mode
Molenstraat 26

Trendy
Korte Molenstraat 13C

Kik
Maasburg 50

GRAVE
Wereldwinkel Grave
Klinkerstraat 1

The Groovy Shop
Rogstraat 10

Vier
Rogstraat 4

Beau Beau cadeau
Klinkerstraat 4

Mary Chand Wonen
Trompetterstraat 4

NootBikes
Klinkerstraat 27A

De Hamstraat
Hamstraat 2

De Graafse Stylist
Rogstraat 20

Eerder in het nieuws:

grave-depoort-restaurant
Stagiair Ties Keukens in Grave
grave-klinkerstraat-winkelend-publiek
grave-moederdag-top-25-geschenken
grave-marielle-huidinstituut
grave-stadje-aan-de-maas-pimbike-pim-verbeeten
grave-stadje-aan-de-maas-scharreleieren
grave-stadje-aan-de-maas-nieuwe-lente